سرپرست معاونت پشتیبانی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر «سید محمد مسعودی» به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی منصوب شد.

در متن ابلاغ وی چنین آمده است :

با سلام و احترام؛

خدمت به جامعه در هر جايگاهي ارزشمند و باعث مباهات است و همچنين توفيق در امر خدمترساني شايسته انسانهايي است كه ضميرشان سرشار از تعهد و ارزشهاي انساني و والاست.

نظر به تعهد و شايستگي جنابعالي به ‌موجب اين ابلاغ بعنوان «سرپرست معاونت پشتيباني دانشكده مديريت و اطلاع رساني پزشكي» منصوب ميشويد تا با اتكال به خداوند متعال و در راستاي توسعه برنامه هاي مالي و پشتيباني و  رعايت قوانين و مقررات نسبت به پيگيري امور محوله اهتمام ورزيد.

توفيق روزافزون جنابعالي درراه خدمت بهنظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در ظل توجهات حضرت وليعصر (عج) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دكتر مهرداد شريفی

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه