entekhabat.jpg

جلسه انتخابات جهت تعیین  رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

در روز چهارشنبه مورخ 24/3/96 حسب الامر ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ایمانیه، جلسه ای با حضور کلیه اعضا هیات علمی، مربیان غیر هیات علمی و نماینده معاونت آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر سراج در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی جهت تعیین رئیس دانشکده  برگزار گردید.

در این جلسه، با توجه به اینکه آقای دکتر فرهاد لطفی تنها کاندیدای کرسی ریاست دانشکده بودند، شکل انتخاباتی بصورت موافق و مخالف انجام شد. در نهایت پس از بررسی آرا، از میان 19 رای ماخوذه، تعداد 16 رای موافق، 2رای ممتنع و 1 رای مخالف اخذ گردید که مراتب  توسط نماینده محترم  معاونت آموزشی به ریاست محترم دانشگاه جهت طرح در هیات رئیسه ارسال  گردید.

شایان ذکر است، قبل از رای گیری آقایان دکتر براتی، دکتر کشتکاران، دکتر لطفی، دکتر پیروی و سایر اعضای محترم هیات علمی نقطه نظرات خود را در این خصوص ارائه نمودند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-3-30 14:34        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ