مسوول اقتصاد سلامت و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از سوی دکتر «مهرداد شریفی» سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر «عرفان خوارزمی» به سمت «مسوول اقتصاد سلامت و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دانشگاه» منصوب شد.

به گزارش «وب دا» در شیراز، در این حکم خطاب به دکتر «خوارزمی» آمده است: با مهر و احترام با عنایت به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مسئول اقتصاد سلامت و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دانشگاه منصوب می شوید، تا با مدیریت جهادی، همت مضاعف و کار مضاعف، توکل بر پروردگار بی همتا، بهره گیری از فرامین و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، تعامل شایسته با معاونان و مدیران ارشد دانشگاه و استفاده از ظرفیت ها و همکاری هایی علمی و اجرایی درون و برون دانشگاهی، در اجرای وظایف سپرده شده، برابر قوانین و مقررات قانونی و شرعی، کوشا و موفق باشید. مهمترین عناوین مورد انتظار این معاونت از جنابعالی از این قرار است:
۱. برنامه ریزی منظم و بازدیدهای دوره ای از مراکز بهداشتی، درمانی، بیمارستانها، دانشکده ها، مرکز پژوهشی و تهیه گزارش های تحلیلی هزینه – در آمد
۲. پیگیری استقرار نرم افزار پایش اقتصادی واحدهای درمانی، بهداشتی، آموزشی و پژوهشی و تهیه داشبوردهای مدیریتی
۳. ارائه گزارشهای تحلیلی ماهیانه از واحدهای محیطی از فعالیت اقتصادی این واحدها
۴. برنامه ریزی دقیق جهت کسب درآمد و کاهش هزینه با مدیریت مطلوب
۵. استخراج کانون های هزینه در واحدهای مختلف دانشگاه، ابلاغ این کانون ها و برنامه ریزی جهت کاهش این هزینه توسط واحد
HIS
۶. فعال نمودن دبیرخانه اقتصاد مقاومتی و تشکیل جلسات منظم کمیته اقتصاد مقاومتی دانشگاه

دکتر مهرداد شریفی
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز