سرپرست بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) شیراز منصوب شد.

طی حکمی از سوی دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون درمان دانشگاه، دکتر «زهرا کاووسی» به سمت سرپرست بیمارستان حضرت علی اصغر«ع» شیراز منصوب شد.
به گزارش «وب دا» در شیراز، در این حکم خطاب به دکتر «کاووسی» آمده است: نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده سرکار به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست بیمارستان حضرت علی اصغر«ع» شیراز منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی و حسن تدبیر در انجام امور محوله، برابر ضوابط و مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید. امیدوارم با توکل به خداوند متعال و تعامل شایسته با معاونین و مدیران ارشد دانشگاه و همکاری سازنده برون بخشی در ارتقای کیفیت خدمات درمانی با استفاده از تمامی توان همکاران آن مرکز موفق و مؤید باشید. توفیق روزافزون شما را از خداوند منان آرزومندم.
اهم انتظارات از جنابعالی به شرح ذیل می باشد:
۱- مدیریت و ارتقای توانمندی پرسنل و پزشکان محترم در جهت ارائه خدمات درمانی مطلوب و حفظ کرامت انسانی همکاران و مراجعین .
۲- ساماندهی اورژانس و بخش مسمومیت ها به عنوان مرکز ریفرال مسمومیت های دانشگاه.
۳- توجه ویژه به اقتصاد درمان بیمارستان در جهت کاهش منطقی هزینه ها و مدیریت درآمد ها و لحاظ نمودن اصول اقتصاد مقاومتی.
۴- تدوین برنامه عملیاتی منطبق با سیاست های دانشگاه همراه با پایش و گزارش عملکرد دوره ای.
۵- استفاده حداکثری از توانمندی های مجمع خیرین سلامت، سازمان ها و نهادهای برون بخشی.
۶- اولویت و شفافیت در پرداخت های پزشکان و پرسنل بیمارستان.
۷- حضور منظم و مستمر در محل دفتر ریاست بیمارستان جهت پیگیری امور.
۸- تعامل با رئیس محترم دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در خصوص همکاری دانشجویان تحصیلات تکمیلی در ارتقای فرایندهای مدیریتی مرکز.

دکتر عبدالخالق کشاورزی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز