برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع) و گرامیداشت روز کارمند در دانشکده

مراسم جشن میلاد امام رضا (ع) و گرامیداشت روز کارمند با حضور رئیس محترم دانشکده؛ اساتید و پرسنل در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای مراسم پس از تلاوت روح بخش آیات قرآن کریم توسط همکار و قاری محترم آقای آبیار؛ کلیپ های تصویری مناجات با امام رضا علیه السلام پخش گردید و در ادامه تعدادی از همکاران به شعر خوانی و داستان خوانی با موضوع میلاد امام هشتم پرداختند. سپس آقای ابراهیمی همکار هنرمند دانشکده به همراه دوست هنرمندشان آقای حسینی برنامه مولودی خوانی و دف نوازی را اجرا کردند.

در ادامه برنامه دکتر براتی رئیس محترم دانشکده با اشاره به میلاد با سعادت امام علی ابن موسی الرضا(ع) ؛ تقارن این روز خجسته با روز کارمند را به فال نیک گرفته و این ایام مبارک را به همه ی همکاران تبریک گفته و از تلاش های آنان تقدیر و تشکر نمودند.

پس از آن؛ دو مسابقه به مناسبت روز کارمند برگزار گردید و به برندگان مسابقه جوایزی اهدا شد. در ادامه برنامه دکتر براتی و معاون فرهنگی دانشکده خانم دکتر محمود زاده از کارمندان نمونه دانشکده  به جهت زحمات آنان با ارائه لوح تقدیر و کارت هدیه تشکر نمودند.

در گرامیداشت روز کارمند سال 94؛ خانم ها توحیدی؛ رزاقی؛ ثامنی و جمعه از معاونت های پژوهشی؛ آموزشی؛ فرهنگی و پشتیبانی  به عنوان همکاران نمونه انتخاب شدند.

در انتهای جشن پس از صرف شیرینی و شربت؛ از همه ی همکاران؛ عکس دسته جمعی گرفته شد و مراسم با صلوات خاصه حضرت رضا علیه السلام به پایان رسید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-6-4 10:33        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ