پیام تبریک رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به مناسبت میلاد با سعادت امام موسی کاظم (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر محمود رضا پیروی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در پیامی فرا رسیدن میلاد با سعادت امام موسی کاظم (ع) را تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
امام موسی کاظم (ع) می فرمایند : « به خدا قسم خیر دنیا و آخرت را به مؤمنى ندهند مگر به سبب حسن ظن و امیدوارى او به خدا و خوش اخلاقى اش و خوددارى از غیبت مؤمنان. »
اینجانب فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت هفتمین امام و مقتدای شیعیان جهان، عبد صالح خدا، حضرت امام موسی کاظم (ع) را که دوران امامت پر برکت خود را در سخت ترین شرایط و حبس در دستگاه جبار حاکم عباسی سپری نمود و لحظه ای از تبلیغ دین مبین اسلام کوتاه نیامد، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از درگاه خداوند متعال آرزوی بهره گیری از فضایل آن امام همام را برای همگان آرزومندم.

دکتر محمودرضا پیروی

رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی