انتصاب جناب آقای دکترفرهاد لطفی به عنوان قائم مقام دانشکده مدیریت واطلاع رسانی پزشکی از طرف ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر براتی

با توجه به سوابق ارزشمند و تجربه اجرائي حضرتعالي به موجب اين ابلاغ بعنوان « قائم مقام دانشكده مديريت و اطلاع رساني پزشكي» منصوب مي گرديد انتظار مي رود ضمن هماهنگي كامل با آينجانب و تعامل مثبت با كليه معاونين محترم دانشكده و اعضا محترم هئيت علمي در راستاي ارتقا كيفيت وكميت آموزش و پژوهش وساير وظايف محوله، مساعي خود را مبذول داريد ضمن اينكه موضوع مهم و كليدي ارتباط مستمر با دانشجويان عزيز و حل معضلات و مشكلات ايشان را نيز در سرلوحه كاري خود قرار دهيد.انشالله كليه مسئولين و كاركنان خدوم دانشكده در انجام اين وظيفه خطير با شما هماهنگي خواهند داشت. توفيق حضرتعالي را در انجام وظائف محوله از درگاه ايزد منان مسئلت مي نمايم.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-10-20 10:07        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ