برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیر گروه فناوری اطلاعات  سلامت و انفورماتیک پزشکی

مراسم تودیع و معارفه مدیر گروه فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی با حضور رئیس، معاونین و اعضای هیئت علمی دانشکده در روز سه شنبه مورخ 15/10/94 در سالن کنفرانس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛ در این مراسم رئیس، معاونین و اعضای هیئت علمی دانشکده؛ ضمن تجلیل و قدردانی از زحمات و تلاش های آقای دکتر توحیدی در زمان تصدی مدیریت گروه فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی؛ حضور این استاد پیشکسوت در دانشکده را تاثیر گذار و منشا خدمات سازنده و ارزشمند بسیاری دانستند. اساتید دانشکده که در این مراسم هریک به بیان مطالبی پرداختند؛ ضمن اشاره به خصایص والای اخلاقی ایشان؛ دکتر توحیدی را الگویی مناسب برای اساتید جوان دانشگاه دانستند.در این مراسم آقای دکتر براتی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی به پاس خدمات صادقانه دکتر توحیدی در زمان تصدی مدیریت گروه؛ با اهدا لوح از زحمات ایشان تقدیر نموده و برای ایشان ضمن آرزوی سلامتی، توفیق روز افزون را از خداوند مسئلت نمودند.

در ادامه این مراسم رئیس، معاونین و اعضای هیئت علمی دانشکده؛ با تبریک به خانم دکتر شریفیان به جهت تصدی مدیریت گروه فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی؛ ایشان را از اساتید دلسوز و با تجربه دانشکده دانستند و برای وی موفقیت در مسئولیت جدید را آرزو نمودند.

همچنین در این مراسم رئیس دانشکده، از زحمات خانم فرهمند عضو گروه فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک به جهت همکاری و تلاش های فراوان ایشان در پیشبرد کارهای گروه قدردانی کردند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-10-20 14:19        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ