برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاه های داده و مدیریت منابع نرم افزار End note

کارگاه آشنایی با پایگاه های داده و مدیریت منابع نرم افزار End note  در روز دوشنبه  یکم بهمن ماه در دانشکده  مدیریت و  اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید و مدرس این کارگاه «میلاد احمدی مرزاله» دانشجوی دکترای تخصصی سلامت در بلایا و فوریتها بود.

«میلاد احمدی مرزاله» بیان کرد: پایگاه های داده برای جستجوی مقالات علمی کاربرد دارد و امکان جستجوی پیشرفته مقالات، قابلیت های بالا و کاربری آسان از وویزگی های این پایگاه ها است. همچنین به معرفی پایگاه های داده ای Web  of  Science , Pubmed , Scopus , SID , Scholar, Sciencedirect پرداخت.

«احمدی مرزاله»در نهایت نرم افزار های مختلفی  از جمله  Mendeley, Zotero, Refman و End note را برای مدیریت منابع معرفی کرده و گفت نرم افزار  End note کاربری آسان و راحت تری داشته و دانشجویان می توانند برای مقاله نویسی و نوشتن پایان نامه از آن استفاده کنند.

نحوه استفاده از نرم افزار مدیریت منابع End note و انتقال دادن منابع از پایگاه ها به نرم افزار و سایر خصوصیات نرم افزار نیز برای شرکت کنندگان در این کارگاه اموزشی توضیح داده شد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-11-13 12:06        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ