بازدید مشاور عالي وزير بهداشت از بيمارستان حضرت علي اصغر (ع)

مشاور عالي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برنامه تحول نظام سلامت از بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) شیراز، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، دكتر داوود دانش جعفري، از بخش هاي اتفاقات، CCU، ICU و دياليز، بازدید کرد و با تاکید بر اقتصاد مقاومتي، خواستار ارایه راهكارهاي مناسب برای اجرايي كردن اين بحث در تمامي زمينه هاي جاري بيمارستان، شد.

مشاور عالي وزير بهداشت و درمان، گفت: با تحول در حوزه اقتصاد، مي توان با منابع موجود كارهاي ماندگار، انجام داد و داشتن نگرش اقتصادي در حوزه درمان، مي تواند ما را برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي كه از منويات مقام معظم رهبري است؛ رهنمون سازد.

دكتر براتي رئیس بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) هم در این بازدید، دستيابي به راهكارهاي مناسب برای افزايش درآمد بيمارستان و كاهش هزينه هاي جاري را از نتايج اين بازديد، عنوان کرد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-3-18 11:30        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ