جلسه هم اندیشی با حضور مشاور عالی وزیر بهداشت در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی برگزار شد.

جلسه هم اندیشی با موضوع "مروري بر دستاوردها و چالشهاي اقتصادي طرح تحول سلامت با رويكرد جلب سرمايه گذاري بخش  خصوصي" با سخنرانی مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ آقای دکتر دانش جعفری، در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در تاریخ 95/3/12 در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، این جلسه که به همت مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و منابع انسانی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی برگزار گردید؛ با حضور فعال مدیران ارشد دانشگاه، مدیران بیمارستان ها و درمانگاه های دانشگاه درشیراز، اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی همراه بود.

در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیات کلام الله مجید توسط قاری استانی، رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی و رئیس مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و منابع انسانی دانشگاه، ضمن تشکر از حضور ارزشمند دکتر دانش جعفری و خوشامدگویی به حاضرین در جلسه؛ به تشریح اهمیت مباحث اقتصادی در نظام های سلامت پرداخت. دکتر براتی در ادامه سخنان خود افزود: با توجه به گذشت دو سال از طرح تحول سلامت و مباحث اقتصاد مقاومتی، تحلیل مسائل و اثرات اقتصادی این طرح توسط متخصصین این حوزه ضروری است و می تواند راهگشای چالش های موجود باشد.

در ادامه جلسه، مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ به معرفی مهم ترین روش های تامین مالی در نظام های سلامت دنیا و مقایسه آن با ایران پرداخت و خاطر نشان کرد: موضوع تامین مالی در نظام های سلامت، با توجه به محدودیت های مالی شدید، مهم ترین دغدغه نظام های سلامت در عصر حاضر است. دکتر دانش جعفری ادامه داد: امروزه نظام های سلامت بدون داشتن رویکرد صحیح و متوازن در حوزه اقتصاد سلامت و تامین مالی پایدار، امکان موفقیت و رسیدن به اهداف نظام سلامت را نخواهند داشت. ایشان در ادامه سخنان خود ضمن تشریح چالش های تامین مالی در نظام سلامت ایران، به ارائه راهکارهای اجرایی از جمله مدل مشارکت عمومی-خصوصی و مزایای آن اشاره نمود.

وزیر اسبق اقتصاد و دارایی کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود، به معرفی مولفه های اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت پرداخت و راه های نزدیک شدن به اقتصاد سلامت مقاوم را تشریح کرد.

در ادامه جلسه؛ معاون مدیرامور مالی دانشگاه، آقای دشتی؛ به ارائه گزارشی از وضعیت مالی دانشگاه و مهم ترین چالش های این مدیریت پرداخت. همچنین قائم مقام معاون درمان دانشگاه، آقای دکتر کشاورزی ضمن تشکر از مسئولین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به جهت اجرای طرح تحول نظام سلامت، مزایای این طرح را در حوزه درمان بسیار ارزشمند توصیف کرد و خواستار تداوم تامین اعتبار پایدار طرح تحول سلامت و ارتقا مدیریت بهینه هزینه ها بر اساس رویکرد اقتصاد مقاومتی شد.

همچنین در ادامه؛ مدیران حاضر در جلسه سئوالات و نقطه نظرات خود را مطرح نمودند. در انتهای برنامه دکتر دانش جعفری ضمن پاسخگویی به سئوالات مطرح شده به جمع بندی نکات ارائه شده پرداختند. این جلسه هم اندیشی پس از دو ساعت؛ خاتمه یافت.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-3-17 10:30        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ