پیام تبریک رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر محمودرضا پیروی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در پیامی آغاز هفته دولت را به همگان به خصوص دولت مردان خدوم و خدمتگزاران جمهوری اسلامی تبریک گفت.
در این پیام آمده است: هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی" و " باهنر" مزین و هفته دولت نامگذاری شده فرصتی برای سرمشق قراردادن راه، روش و منش این عزیزان در زمینه خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم است.
بی‌تردید تمام مسئولان و مدیران باید با تأسی از ویژگی‌های والای اخلاقی و رفتاری شهدای دولت و منش آنان، در راستای سربلندی و عزت ایران اسلامی و جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) گام بردارند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و همچنین روز کارمند را به تمامی همکاران تبریک عرض نموده و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی و ادامه راه شهیدان، از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر محمودرضا پیروی
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی