دیدار صمیمانه ریاست محترم دانشگاه با دانشجویان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ایمانیه با حضور در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی و شرکت در نشست صمیمانه با دانشجویان؛ ضمن شنیدن مسائل و مشکلات مطرح شده توسط دانشجویان، به سئوالات آنان پاسخ گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛ جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشکده مدیریت با ریاست دانشگاه در روز شنبه مورخ 5/10/94 از ساعت 10 الی 12 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید. در این نشست صمیمانه که با استقبال پرشور دانشجویان همراه بود، دانشجویان مقاطع مختلف رشته های اقتصاد سلامت، فناوری اطلاعات سلامت، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و انفورماتیک پزشکی به بیان مهم ترین موضوعات و مشکلات خود نظیر جایگاه رشته ها، آینده شغلی، ضرورت وجود فیلد عملی مشخص، کمبود هیئت علمی مرتبط در بعضی رشته ها،کاربردی شدن دروس، کمبود بودجه فرهنگی، مشکل فضای فیزیکی دانشکده و... پرداختند. در ادامه دکتر ایمانیه نقش و اهمیت رشته های دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی را در نظام سلامت کلیدی و ضروری توصیف نموده و خاطر نشان کردند: مدیران دانشگاه جهت حل و  فصل و کاهش مشکلات دانشجویان از هیچ تلاشی فرو گذاری نخواهند کرد زیرا تحصیل با کیفیت، حق همه دانشجویان دانشگاه است. ایشان ضمن پاسخگویی به سئوالات و مشکلات؛ در بعضی موارد قول مساعدت و در بعضی موارد دستور پیگیری فوری مسائل را به معاونین مربوطه صادر نمودند.

رئیس دانشگاه خطاب به دانشجویان ادامه داد : برای ارتقا جایگاه رشته ها و اثبات توانمندی های خود؛ لازم است شما نیز تلاش خود را بیشتر نموده و پیگیر مطالبات به حق خود باشید. دکتر ایمانیه افزود : هرگز امید و انگیزه خود را از دست ندهید زیرا برای دانشجوی مسلمان ایرانی داشتن امید حیاتی است و ناامیدی جوانان، خواست شیطان و هدف دشمنان کشورمان می باشد.

دکتر ایمانیه در پایان سخنان خود اضافه کرد : انشاا... مشکل کمبود فضای فیزیکی دانشکده به زودی در جلسه هیئت امنا مطرح و جهت حل مشکل تصمیم گیری خواهد شد.

در انتهای جلسه رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی آقای دکتر براتی از حضور ارزشمند ریاست دانشگاه در دانشکده مدیریت تقدیر نموده و خطاب به دانشجویان بیان کرد : مدیران دانشکده نیز پیگیر مطالبات و مسائل مطرح شده در این نشست خواهند بود.

لازم به ذکر است در این نشست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آقای دکتر معصومی و همچنین مدیر منابع انسانی دانشگاه آقای دکتر فصیحی نیا دکتر ایمانیه را همراهی نمودند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-11-18 9:16        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ