ریاست دانشکده به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس پیامی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر محمودرضا پیروی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در پیامی آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.
در این پیام آمده است:
سی و یکم شهریور ماه یادآور حماسه دلاورمردان و شیرزنانی است که برای برپا نگه‌داشتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران ایستادگی کردند و جان خود را ارزانی میهن اسلامی داشتند. دفاع مقدس، تبلور وحدت، مقاومت و اراده ملت مومن و انقلابی ایران در حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور، آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی و انقلابی است.
بی ترديد هفته بزرگداشت "دفاع مقدس" كه به فرموده‌ی مقام معظم رهبری «اوج افتخارات ملت ایران است» فرصت ارزشمندی است تا با یادآوری آن روز ها فرهنگ شهادت و ایثار را ترویج کنیم و عهد ببندیم همچون رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، در جهت اعتلا و سربلندی کشورمان در همه عرصه ها تلاش خواهیم کرد.
اینجانب فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای (مد ظله العالی)،ملت شهید پرور ایران اسلامی و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نمایم.

دکتر محمودرضا پیروی
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی