برگزاری دومین جلسه ژورنال کلاب دانشکده در سال1397

پيرو اطلاع رساني‏ هاي انجام شده در مورد جلسات ژورنال كلاب دانشكده و دعوت از اساتيد و دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشكده، برخي اساتيد و دانشجويان خارج از دانشكده، مديران بيمارستان ‏ها، و مسئولان دانشگاه علوم پزشكي از طريق كانال ‏هاي ارتباطي، در تاريخ 1397/03/21 دومين جلسه ژورنال كلاب دانشكده در سال 1397 برگزار گرديد. به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در اين جلسه آقاي محسن غفاري داراب، از دانشجويان فعال كارشناسي ارشد اقتصاد سلامت به ارايه مقاله‏اي با عنوان Catastrophic costs potentially averted by tuberculosis control in India and South Africa: a modelling study كه در مجله The Lancet Global Health در سال 2017 منتشر شده، پرداختند. اين مقاله، با استفاده از مدل‏سازي به شناسايي و اندازي گيري ميزان جلوگيري از مواجهه با مخارج كمرشكن در چهار سناريوي مختلف در دو كشور هندوستان و آفريقاي جنوبي پرداخته است. در اين جلسه سركار خانم دكتر كاووسي (معاون آموزشي دانشكده) و آقاي دكتر دلاوري (عضو هيئت علمي گروه مديريت خدمات بهداشتي و درماني) و برخي از دانشجويان حاضر در جلسه به بررسي و تبيين يافته هاي مقاله و همچنين نقد مقاله پرداختند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-3-22 8:14        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ