صرفه جویی بیش از 2میلیارد ریالی برای اجراي طرح مصرف منطقي داروهاي پرهزينه در بیمارستان حضرت علي اصغر (ع)

ییس بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) شیراز از اجرای موفق طرح مصرف منطقي داروهاي پرهزينه براساس گايدلاين هاي مصوب و صرفه جویی بیش از دو میلیارد ریالی دراین راستا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، ريیس مركز آموزشي درماني حضرت علي اصغر(ع) در جمع پزشكان مركز آموزشي درماني حضرت علي اصغر (ع)، گفت: با اجرای این طرح، از دی 94، تاکنون بیش از دو میلیارد ریال صرفه جویی شده است.

دکتر "امید براتی" با بیان اینکه این اقدام در راستاي تحقق شعار اقتصاد مقاومتي، صورت گرفته است، افزود: اين صرفه جويي شامل پنج داروي پرهزينه و پرخطر "انوكسا پارين"، "هپارين"، "آلبومين"، "پنتو پرازول تزريقي" و "IVIG" است.

مدير دارو و فراورده هاي بيولوژيكي مواد دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این نشست با تبريك به تيم اجراي طرح مصرف منطقي در بيمارستان و پزشكان برای همكاري صحيح در اجراي اين طرح، گفت: اجراي اين طرح بسيار موفق بوده است.

دکتر"درستی" ادامه داد: روند غير علمي و بي رويه مصرف دارو نه تنها باعث تحميل هزينه بر بيمار و نظام سلامت مي شود كه ساير خدمات ارائه شده به بيمار را هم تحت تاثير قرار می دهد.

ریيس مركز تحقيقات بيهوشي و مراقبت هاي ويژه هم در اين نشست، ابراز امیدواری کرد: با استقرار سامانه كميته كشوري مصرف منطقي دارو و فراورده هاي سلامت محور، شاهد تحول عظيمي در اين بخش باشیم.

دكتر "زند" همچنين از اجراي مرحله دوم طرح مصرف منطقي داروها كه شامل مصرف داروهاي آنتي بيوتيك بر اساس گايدلاين هاي مصوب است، خبر داد و افزود: با  ابلاغ اين شیوه نامه، شاهد كاهش مصرف بي رويه داروهاي انتي بيوتيك هستیم.

درحال حاضر طرح مصرف منطقي دارو با حضور و نظارت يك متخصص داروسازي باليني و عضو هيات علمي دانشگاه دكتر "فرزانه  فروغي نيا" و حضور يك دكتر داروساز عمومي "رها عسكري نام" در حال اجرا است.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-4-12 21:03        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ