danesh.jpg

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید.

به گزارش ثمینه ثامنی مسئول روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در روز دوشنبه مورخ 12/4/96 جشن دانش آموختگی دانشجویان کارشناسی رشته های مدیریت خدمات بهداشتی و فناوری اطلاعات سلامت ورودی سال1392 در سالن آمفی تئاتر علامه اقبال لاهوری بیمارستان نمازی شیراز با حضور جناب آقای دکترعزیزی معاون فرهنگی دانشجویی، جناب آقای دکتر سمائی قائم مقام دانشجویی ، جناب آقای دکتر لطفی سرپرست ، سرکار خانم دکتر محمودزاده معاون فرهنگی دانشجویی، سرکار خانم دکتر کاوسی معاون آموزشی و جمعی از اساتید دانشکده به همراه دانش آموختگان و خانواده های ایشان برگزار گردید.

در این مراسم که با قرائت آیاتی از کلام الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید، ابتدا دکتر عزیزی و سپس دکتر لطفی به ایراد سخنرانی پرداختند، سپس نماز جماعت مغرب و عشا برگزارگردید و پس از اقامه نماز گروه موسیقی سنتی به اجرای برنامه پرداختند.

در ادامه سوگندنامه توسط دانشجویان قرائت و لوح یادبود به آنها اهداء گردید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-4-17 10:27        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ