گرامیداشت دهه مبارک فجر و ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر«زهرا محمودزاده ثاقب» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از برگزاری برنامه های گرامیداشت دهه فجر و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) خبر داد.

دکتر «محمودزاده ثاقب» بیان کرد: همزمان با فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی ایران حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی به منظور تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و بیعت با مقام معظم رهبری و گرامیداشت شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه (س) برنامه هایی را برگزار نموده است.

از جمله  این برنامه ها می توان به آذین بندی و فضا سازی همراه با نصب بنر، اطلاعیه، تهیه روز شمار انقلاب اسلامی، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی اشاره کرد.

وی افزود: برگزاری مسابقه کتابخوانی، ایستگاه صلواتی و پخش سرودهای انقلابی، برپایی نمایشگاه های عکس، کتاب و پوستر و سخنرانی های «حجه الاسلام و المسلمین کیان »امام جماعت دانشکده با موضوع اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی، امام و رهبری، نقش ولایت فقیه و رهبری در انقلاب اسلامی، آشنایی با سبک زندگی و فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) و برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و مسابقه کتبی خطبه فدکیه از دیگر برنامه های این ایام بود.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-11-23 10:13        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ