نمایشگاه هفته دفاع مقدس در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر« محمودرضا پیروی» رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس در طبقه سوم دانشکده خبر داد.

دکتر «محمودرضا پیروی» بیان کرد : این نمایشگاه با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی و بسیج دانشجویی که از روز سی و یکم شهریور ماه برگزار گردیده تا هفتم مهر ماه در دانشکده برپا می باشد.

او افزود: در این نمایشگاه مجموعه کتاب های دوران دفاع مقدس و خاطرات شهدا و رزمندگان به نمایش گذاشته شده و به صورت امانت در اختیار بازدید کنندگان قرار می گیرد.

وی در ادامه افزود:همچنین عکس هایی از رزمندگان و شهیدان هشت سال دفاع مقدس در معرض دید همگان قرار گرفته است. علاوه بر این روزنامه دیواری هایی در رابطه با شهدای علوم پزشکی در آن دوران با مشارکت دانشجویان تهیه و در محل نمایشگاه نصب شده اند.

دکتر« پیروی» از برگزاری مسابقات کتبی دفاع مقدس نیز خبر داد و در پایان از اساتید، کارکنان و دانشجویان جهت بازدید از نمایشگاه دعوت به عمل آورد.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-2 10:43        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ