پیام ریاست دانشکده به مناسبت هفته بسیج اساتید

ریاست دانشکده،در پیامی فرا رسیدن هفته ملی بسیج اساتید را تبریک گفت. در متن پیام دکتر لطفی آمده است که :

سلام و درود خداوند بر روان پاک امام خمینی (ره) شهدا و شهدای 8 سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی

بسیج یک جریان ریشه دار مکتبی و انقلابی است که با بصیرت و آگاهی عمیق در میادین مختلف، استوار ایستاده و حیات انقلاب و تداوم حرکت مردم ایران اسلامی در پیمایش قله‌های افتخار آفرین پیشرفت و سربلندی را تضمین و نقش بسیار موثر خود را ایفا نموده است. بسیج شجره طیبه‌ ای است که در گلزار معطر انقلاب اسلامی روییده و رشد کرده و روز به روز تنومندتر و ریشه‌دارتر می شود.

بسیج نهادی ارزشمند و انقلابی است که با بهره گیری از پاک ترین و شریف ترین افراد و حضور در صحنه‌های مختلف از دفاع مقدس تا در صحنه های آبادانی کشور اسلامی و مقابله با هجمه‌های فرهنگی و عقیدتی دشمنان نقشی بسیار مهم و اساسی را در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عهده دار بوده است.
بی شک دانشجویان و اساتید دانشگاه ها با پیروی از فرمایشات و رهنمود های مقام معظم رهبری (مد ظلله العالی) فرهنگ و تفکر بسیجی را در دانشگاه ها پرورش داده و با پشتکار بسیجی زمینه پیشرفت و ترقی کشور عزیزمان را در راستای اهداف بالای انقلاب اسلامی بوجود می آورند و از این یادگاری بزرگ امام خمینی (ره) پاسداری و حفاظت می کنند.

اینجانب فرا رسیدن هفته بسیج اساتید را به مقام عظمای ولایت و جامعه بزرگ دانشگاهی، خانواده معزّز شهدا، ایثارگران دفاع مقدس و آحاد بسیجیان غیرتمند و با بصیرت ایران اسلامی به ویژه اساتید بسیجی تبریک عرض نموده و امیدوارم در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای خردمندانه رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله امام خامنه‌ای "مد‌ظله العالی" در پاسداری و صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق باشید.

دکتر فرهاد لطفی
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی