امضای تفاهمنامه همکاری بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) شیراز و سازمان بیمه سلامت ایران

بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) شیراز و سازمان بیمه سلامت ایران، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آیین امضای این تفاهمنامه، گفت: هدف هر دو سازمان، خدمات رساني به بيمار است و اين هدف مشترک مي تواند سرآغاز كارهاي مثبت باشد .

دکتر "محمدهادی ایمانیه" افزود: در زمینه های مختلف مانند آنژیوگرافی، آندوسکوپی، کولونوسکوپی و داروی ام.اس کارهایی انجام شده است و باید پشتوانه بیمه را به همراه داشته باشد.

در ادامه این آیین، مدیر نظارت بر دارو، فرآورده های بیولوژیک و مواد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: در بحث دارو با هماهنگی گروه های آموزشی دانشگاه، گروه های بالینی و گروه های داروسازی با هم تلفیق شدند.

دکتر "حسام درستی" با بیان اینکه داروهای مختلف بررسی شده است، اضافه کرد: از بین دو هزار دارو، 10داروی پرهزینه بیمارستان ها مشحص شد و میزان ریالی این داروها بین 50 تا 70 درصد هزینه های بیمارستان ها را تشکیل می دادند که با برنامه ریزی برای مصرف منطقی آن ها، نزدیک به 18 میلیارد صرفه جویی داشتیم.

رییس بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) شیراز، هم در این آیین، گفت: بر اساس اين تفاهم نامه، با كاهش مصرف منطقي 10 داروي پرخطر و اجراي گايدلاين هاي درماني برابر با چك ليست هاي تعيين شده از سوی دانشگاه كه پيشتاز اصلي آن بيمارستان حضرت علي اصغر(ع) است، سازمان بيمه سلامت موظف شد در پرداخت هاي خود اين مركز را به صورت ويژه مدنظر داشته باشد.

دکتر "امید براتی" با بيان اينكه اين گايدلاين در قطب پنج كشور در حال اجرا است، اضافه کرد: يكي از مهم ترين كارها در حوزه اقتصاد مقاومتي، منطقي كردن مصرف دارو است كه با اجرايي كردن مصرف منطقي 10 داروي پرخطر، هم بار تحميلي هزينه بر بيمار كم شده و هم در راستاي بهبود اقتصاد سلامت، گام برداشته ايم .

در ادامه، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با تشکر از رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مجموعه دانشگاه، گفت: استراتژی ما این است که مدیریت منابع داشته باشیم.

دکتر "محمدجواد کبیر" با استقبال از طرح مصرف منطقی دارو، اضافه کرد: نزديك به 33 درصد از هزينه هاي اين سازمان،  پرداخت هاي دارويي است و مي شود اين هزينه را به عدد اندکی كاهش داد.

او افزود: نیازمند یک سری شواهد هستیم که میزان مداخله را مشخص کنیم و خروجی کار مشخص باشد تا در فرآیند تسهیل ایحاد کنیم و هزینه ها را مهار کنیم.

این تفاهم نامه در 6ماده تنظیم و از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیرعامل بیمه سلامت ایران امضا شد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-5-7 18:34        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ