پیام تسلیت رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر محمودرضا پیروی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در پیامی شهادت امام محمد باقر (ع) را به عموم شیعیان تسلیت گفت. در این پیام آمده است:
پنجمين پيشواي معصوم شيعيان جهان نقش مهمي در گسترش علوم نبوی داشته و نام گرانقدرشان چون نگيني درخشان بر تارك تاريخ اسلام می درخشد. امام محمد باقر (ع) با بنيان گذاري نهضت علمي علوي بر غناي گنجينه دانش مسلمانان افزوده و فصل جديدي را فرارروي تاريخ اسلام گشودند.
این امام بزرگوار در زمان حكومت سراسر ظلم و جور بنی عباس با ایجاد نهضت علمی در جهان اسلام، تاثیر شگرفي در ترویج مکتب شیعه و توسعه آن در تمام کشورهای اسلامی داشتند. شاگردان برجسته ايشان نيز عهده دار مسئوليت سنگين اشاعه فرهنگ ديني و تفسیر صحیح و دقیق کتاب های مذهب شیعه و شفاف سازی مسیر آن با منشاء وحی الهی و سنت نبوی بودند.
اميد است نسل جوان و آينده ساز كشور بتوانند در پرتو تأسي به سيره اين امام همام و تقويت حس علم اندوزي و حقيقت طلبي آينده اي نويدبخش را براي امت اسلامي رقم زده و همواره در مسير حق و حقيقت حركت كنند.
اینجانب هفتم ذی الحجه سالروز شهادت پنجمین پیشوای معصوم شیعیان جهان ،سپهر دانش و بینش، امام محمد باقر (ع) را به تمامي مسلمانان به ويژه اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی تسلیت عرض می نمایم.

دکتر محمود رضا پیروی
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی