برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی Ph.D سال 95 در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

آزمون مصاحبه دکتری تخصصی Ph.D در سه رشته در روز دوشنبه مورخ 95/6/8 در دو نوبت صبح و عصر در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛ در نوبت صبح در رشته های مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و مدیریت اطلاعات سلامت به ترتیب 19 و 21 داوطلب در آزمون مصاحبه شرکت کردند. همچنین در نوبت عصر در رشته سلامت در بلایا 14 داوطلب مصاحبه شدند. آزمون به صورت چرخشی در 5 ایستگاه 8 دقیقه ای برگزار گردید.

لازم به ذکر است در هر دو نوبت صبح و عصر، علاوه بر ممتحنین و کادر اجرایی آزمون؛ اعضای ناظر بورد هر سه رشته، نماینده تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نماینده حراست دانشگاه و کادر حفاظت فیزیکی دانشکده ضمن حضور مستمر، بر صحت انجام آزمون نظارت نمودند.

دکتر امید براتی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی و مسئول کل برنامه آزمون در گفت و گویی با روابط عمومی دانشکده گفت: "اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان عزیز دانشکده در چندین ماه گذشته در حال تلاش و برنامه ریزی برای برگزاری هرچه بهتر آزمون مرحله دوم دکتری تخصصی Ph.D بوده اند و امروز که به لطف خدا این آزمون با کیفیت مناسب و صحت بالا برگزار شد از زحمات تمام این عزیران قدردانی می کنم."

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-6-9 10:32        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ